Omul nu poate fi mereu ocupat. Totul depinde de locul pe care il ocupi in viata lui. E vorba de prioritati!

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Omul nu poate fi mereu ocupat. Totul depinde de locul pe care il ocupi in viata lui. E vorba de prioritati!

Loading

Omul nu poate fi mereu ocupat. Totul depinde de locul pe care il ocupi in viata lui. E vorba de prioritati.

Atunci cand cineva iti spune ca nu are timp pentru tine, nu este adevarat. Are timp, doar ca nu vrea sa-l piarda cu tine. NU uita acest lucru.

 Oamenii intotdeauna gasesc timp pentru cele mai importante lucruri/oameni din viata lor.

Si sunt intotdeauna sunt gata sa sacrifice ceea ce nu este important. Totul este simplu. Atunci cand cineva iti spune: “Iarta-ma, nu am timp, sunt prea ocupat”, atunci el iti spune si: “Nu esti destul de important pentru mine sa gasesc timp pentru tine”.

Sa stii ca timpul – este cel mai valoros lucru pe care il poti da sau primi. Timpul – este singurul lucru care nu poate fi cumparat, extins sau schimbat. In viata ni se da o anumita perioada de timp si trebuie sa profitam cat mai mult de ea. Iata de ce nu vrem sa ne pierdem timpul cu ceea ce nu ne intereseaza.

Atunci cand te indragostesti de cineva si incepeti sa va intalniti, ambii faceti niste compromisuri. Incepeti sa gasiti timp unul pentru celalalt.

Cand esti intr-o relatie, timpul tau nu mai este complet al tau. Trebuie sa-l imparti cu cealalta persoana. Si viitorul trebuie sa-l planifici tinand cont de relatia ta. Insa, cand doi oameni sunt indragostiti, pentru ei asta nu este o problema. Este chiar o bucurie.

Cand te indragostesti, esti gata sa-i oferi acelei persoane tot timpul tau. Esti gata sa renunti la tot si sa fugi la el, daca are nevoie de ajutor.

Pentru ca datorita timpului petrecut impreuna, se creaza conexiunea emotionala care consolideaza relatia. Timpul pe care il investesti in iubire este direct proportional cu puterea relatiei voastre.

Daca, insa, omul nu are niciodata timp pentru tine, ai un motiv serios de ingrijorare. Daca iti spune ca e prea ocupat, inseamna ca are lucruri mai importante decat tine. Inseamna ca nu esti pe primul loc in lista prioritatilor sale.

Desigur, trebuie sa respecti libertatea si spatiul partenerului. Dar relatia va fi mai puternica daca ambii parteneri isi vor folosi libertatea, alegand sa-si petreaca timpul impreuna. Relatiile necesita mult timp, eforturi si dedicare.

Sursa: https://psihologiadeazi.ro/omul-nu-poate-fi-mereu-ocupat-totul-depinde-de-locul-pe-care-il-ocupi-viata-lui-e-vorba-de-prioritati/#

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!