Personalitati de succes care nu si-au dus la bun sfarsit studiile

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Personalitati de succes care nu si-au dus la bun sfarsit studiile

Loading

Va prezinta personalitati care nu si-au finalizat studiile, dar au reusit sa faca lucruri extraordinare in viata.

 “Fura” din experienta celor care au stiut sa isi atinga scopul, afla care este visul tau cel mai mare si descopera-ti capacitatile si posibilitatile care te pot apropia de transformarea visului in realitate. 

Abraham Lincoln
La 12 ani, a refuzat sa mai mearga la scoala, alegand sa lucreze pentru a-si ajuta familia.

Bill Gates
2 ani a studiat la Harvard, iar apoi s-a lasat de universitate. Nu mai are nicio importanta cauza abandonului. Este co-fondatorul (impreuna cu Paul Allen) Microsoft si asta este tot ce conteaza.

Oprah Winfrey
In 1972, Oprah a fost admisa la Universitatea din statul Tennessee. Nu a stat mult acolo, pentru ca isi dorea sa lucreze la o televiziune locala.

Mark Zuckerberg
In loc sa stea sa invete pentru examenele pe care ar fi trebuit sa le sustina la Harvard, Zuckerberg “pierdea vremea” cu un proiect personal pe care il intitulase “Facebook”.

John Lennon
A fost dat afara de la Colegiul Liverpool si s-a apucat de cantat.

Cameron Diaz
Cameron Diaz a decis sa renunte la liceu dupa ce a obtinut un contract cu Elite Modeling Management. Astfel, actrita a renuntat la liceu la varsta de 16 ani. Dupa cariera de model, aceasta a devenit celebra in lumea cinematografica.

Marlon Brando
Dupa ce a fost exmatriculat de mai multe ori pentru comportament neadecvat, Marlon Brando a refuzat sa se mai intoarca la liceu sa-si termine studiile.

John Travolta
John Travolta a renuntat la liceu la varsta de 16 ani si s-a concentrat pe actorie, devenind cunoscut datorita rolurilor din „Grease” si „Febra de sambata seara/ Saturday Night Fever”.

Tom Cruise
Dupa ce si-a petrecut copilaria in Canada, Tom Cruise a descoperit actoria la varsta de 14 ani si a decis ca aceasta este adevarata sa menire.

Ryan Gosling
Ryan Gosling a urmat liceul din Ontario, dar la varsta de 17 ani actoria a devenit o prioritate pentru el. Astfel, Ryan Gosling s-a mutat in Statele Unite ale Americii si a inceput sa lucreze la proiectul „The Mickey Mouse Club”, alaturi de alte vedete, precum Britney Spears si Justin Timberlake.

Catherine Zeta-Jones
Desi a renuntat la liceu, Catherine Zeta Jones a urmat un curs de trei ani in domeniul teatrului muzical la The Arts Educational Schools, in West London. Aceasta a jucat de la o varsta frageda, insa marele succes pe marele ecran l-a inregistrat in 1990.

Charlie Sheen
Charlie Sheen a fost exmatriculat cu cateva zile inainte de terminarea liceului din cauza notelor proaste pe care le avea.

Nicolas Cage
La 17 ani, Nicholas Cage a renuntat sa se mai duca la liceu pentru a-si implini visul de a deveni actor.

Al Pacino
Lui Al Pacino i se pareau extrem de plictisitoare cursurile, iar acest lucru l-a determinat sa renunte la liceu si sa se concentreze pe actorie.

Ralph Lauren
A parasit Colegiul Baruch dupa numai doua semestre, pentru a face armata.

Lady Gaga
A revenit la Facultatea de Art Tisch din New York dupa un an, pentru a devein cantareata.

Steve Jobs
A renuntat dupa primul semestru la Colegiul Reed din Oregon. Statul la cursuri si invatatul pentru examene parca nu erau pentru el. Avea ganduri mai mari…

Woody Allen
La inceput, a studiat filmul, la Universitatea din New York, dar nu i-a placut si s-a mutat la o universitate locala. Woody sustine ca a fost dat afara de acolo, pentru ca a copiat la un examen.

Ellen DeGeneres
Intrase la Universitatea din New Orleans, dar nu a rezistat acolo mai mult de un semestru.

Scott Fitzerald
A renuntat la Unviersitatea Princeton din cauza notelor proaste.

Walt Disney
A renuntat la liceu la varsta de 16 ani.

Coco Channel
Inainte de a incepe sa-si creeze imperiul in domeniul modei, Gabrielle Bonheur Channel s-a lasat de studii pentru a deveni cantareata de cabaret.

Sursa:

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×