Prima sedință de psihoterapie

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Prima sedință de psihoterapie

Loading

Pentru mine, fiecare persoană care îmi trece pragul cabinetului este unică. Prima întâlnire poate crea o stare de stres sau de anxietate puternică. Din acest motiv, caut să ofer fiecăruia disponibilitate și înțelegere pentru ca aceste stări să dispară și pentru a crea o atmosferă de siguranță, confort, amabilitate și bună dispoziție.

La prima întâlnire, vom stabili împreună care sunt problemele dvs., voi culege date despre frământările dvs. și vom clarifica următoarele aspecte:

  • Durata programului de consiliere/psihoterapie;
  • Modalitățile de lucru (individual sau de grup);
  • Frecvența ședințelor;
  • Reguli (imposibilitatea de a ajunge la ședință, reprogramarea ședinței, participarea aparținătorilor, etc.);
  • Metodele folosite.

Ședințele individuale durează 60 de minute și le planificăm o dată pe săptămână. Ședințele de terapie de cuplu, premaritală sau de familie sunt de 75 de minute, o dată pe săptămână, iar dacă situația o impune, pot fi efectuate și două ședințe pe săptămână.

Prima întâlnire cu psihoterapeutul este foarte importantă, nu doar pentru a mă cunoaște, ci și pentru a vedea dacă ne potrivim să lucrăm împreună pe parcursul întregului proces terapeutic. Această întâlnire este esențială pentru a pune bazele unei relații de încredere reciprocă.

După prima întâlnire, oamenii se simt mai bine pentru că au reușit să vorbească despre problemele lor și pentru că au făcut acest prim pas. Foarte multe persoane au plecat din cabinetul meu cu sentimente de ușurare, eliberare și liniște interioară.

Vă propun o întâlnire pentru a identifica dificultățile prin care treceți și a găsi calea de a le depăși.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să cereți îndrumarea psihoterapeutului la cabinet, sau online, la tel. 0730/587458 sau prin e-mail: alina@alinablagoi.ro, de luni până vineri, de la 8:00 la 20:00.

Abia aștept să lucrăm împreuna!

Psihoterapeut Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×