Psihoterapie Online

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Loading

Psihoterapia online, cunoscuta si sub denumirea de terapie online, este o componenta a tratamentului psihologic ce se desfasurata prin intermediul tehnologiei digitale, cum ar fi videoconferinte.

Psihoterapia online poate fi o solutie valoroasa pentru persoanele care nu au acces la terapie in cabinet din diverse motive, cum ar fi distanta geografica sau programul incarcat.

Ca psihoterapeut, in varianta online, ofer servicii pentru o gama larga de probleme si dificultati personale, cum ar fi anxietatea, depresia, stresul, tulburarile alimentare, problemele de relationare, dificultatile in relatiile de cuplu sau familiale, traume si multe altele.

Terapia online se desfasoara intr-un mediu sigur si confidential pentru a proteja intimitatea clientului, si terapeutul se asigura ca sesiunile sunt conduse intr-un mod profesionist si etic.

Este important de mentionat faptul ca terapia online este la  fel de eficient ca si terapia traditionala in cabinet.

Pentru a beneficia de acest serviciu:

1.Programarea sesiunilor pentru terapie online se realizeaza cu cel putin 48 de ore inainte, iar plata se face prin transfer bancar sau Revolut.

2.Confidentialitatea este asigurata conform Codului Deontologic al profesiei de psiholog.

3.La finalul fiecarei sedinte, se stabileste data si ora sedintei urmatoare de comun acord cu clientul. Plata pentru urmatoarea sedinta se efectueaza in avans, cu minim 48 de ore inainte de programare. Orice anulare a sedintei sau reprogramare se face cu minim 48 de ore in avans.

4.In cazul intarzierilor, daca clientul intarzie cu mai mult de 10 minute fata de ora programata, timpul poate fi taxat.

5.Plata abonamentului se face in avans, la inceputul fiecarei perioade de prelungire a abonamentului.

Aceste reguli sunt menite sa asigure continuitatea terapeutica, sa gestioneze eficient timpul si sa mentina spatiul sigur si etic in cadrul terapiei online.

Abia astept sa lucram impreuna!

Psihoterapeut EFT Alina Blagoi

Facebook Video Calling

google

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×