Regulile secrete ale vizualizarii corecte a dorintelor

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Regulile secrete ale vizualizarii corecte a dorintelor

Loading

legea atractiei

Vizualizarea dorintelor – este cea mai cunoscuta tehnica de materializare a ceea ce iti doresti sa obtii in viata. Ea a devenit populara in 2006, dupa lansarea filmului „Secretul”, care reda tainele Legii atractiei.

Vizualizarea inseamna sa-ti imaginezi obiectul sau evenimentul dorit sub o anumita forma sau intr-un tablou creat pe ecranul din interiorul tau.

Ecranul interior este ceea ce vedem atunci cand inchidem ochii si incepem sa ne imaginam. Cel mai important instrument din tehnica vizualizarii este imaginatia.

Cu cat imaginatia ta este mai dezvoltata, cu cat mai clara este tabloul dorintei tale aparute pe ecranul interior, cu atat mai repede se va indeplini dorinta ta.

Anume din acest motiv, persoanele care au o imaginatie bogata reusesc mai repede sa-si atinga scopul propus.
insa, ce ar trebui sa faca cei care au probleme de imaginatie?

Trebuie sa se antreneze. Chiar daca natura nu te-a inzestrat cu imaginatie, poti sa o obtii singur. Mai jos sunt regulile si recomandarile pentru o vizualizare reusita.

Vizualizarea dorintelor. Regulile secrete
Aceste sfaturi te vor ajuta sa vizualizez cu succes evenimente, lucruri sau oameni, aparitii pe care ti le doresti in viata ta.

Regula №1 «Formuleaza corect»

O dorinta corect formulata se va realiza mai repede. Daca dorinta ta este neclara, sansele ca acea sa se realizeze sunt aproape egale cu 0.

Trebuie sa stii clar ce iti doresti. Chiar acum formuleaza-ti dorinta. Respecta acesti pasi:

dorinta trebuie sa fie la forma prezentului
nu trebuie sa contina negatii si cuvantul „vreau”
cat mai clara
Exemplu: „Primesc un cadou – un inel de aur cu diamante!”. „Primesc” – este la prezent. Inelul „de aur”, dar nu de argint sau alt metal, cu „diamant” si nu cu rubin, adica ceva concret, cu toate detaliile incluse.

Regula №2 «Imagineaza-ti finalul»

Sarcina ta este sa te concentrezi asupra rezultatului final, anume pe momentul cand dorinta ta este deja indeplinita, iar scopul atins.

Nu conteaza sa stii cum se va indeplini ceea ce iti doresti. Caile Domnului sunt nestiute, iar Universul este bland si atotputernic.

Concentrarea asupra finalului unui eveniment implinit pune in actiune Legea Atractiei, care atrage tot in jurul tau ce iti doresti.

Regula №3 «Fii in interior, dar nu in exterior»

O cerinta obligatorie in tehnica vizualizarii este sa te afli in interiorul tabloului pe care ti l-ai imaginat. Adica trebuie sa te vezi in centrul actiunii si nu in afara.

tine minte – locul tau este pe scena, dar nu printre spectatori. Trebuie doar sa lasi sa treaca prin tine acele senzatii si trairi.

De exemplu, dorinta ta suna asa: „Am o piele sanatoasa, tanara si elastica!” (Daca vrei, de exemplu, sa scapi de celulita).

in acest caz trebuie sa iti vezi pielea fara „coaja de portocala”, sa o simti fina. Nu te privi dintr-o parte, dar fii tu insati in imaginatia ta.

Regula №4 «Video este mai puternic decat imaginea»

Imaginatia se imparte in doua categorii: foto si video. Adica poti sa-ti imaginezi lucrurile care fiind o imagine statica sau fie intr-un mic film. Fapt dovedit: imaginea statica functioneaza mai rau decat filmul.

Sarcina ta este sa montezi in capul tau un mic filmulet in care dorinta ta este deja realizata. Da-i libertate imaginatiei, intr-o atmosfera linistita si gandeste-te la dorinta ta. Ea s-a realizat acum. Ce vei face? Unde te afli? Cine este cu tine? Cui ii vei spune pentru prima data despre dorinta ta?

Toate aceste actiuni include-le in micul tau film despre dorinta realizata.

Regula №5 «Implica-ti toate simturile»

Pentru realizarea unei dorinte ai nevoie de energie. Totul din jurul tau este construit din energie, inclusiv si dorintele noastre. Pentru ca ceea ce ne dorim sa se realizeze intr-o forma fizica, trebuie sa cheltuim o anumita cantitate de energie.

Altfel spus, pentru dorinta trebuie sa platesti. Cu energia ta. si nimic nu ridica nivelul de energie mai bine ca emotiile. Ele sunt cel mai bun catalizator pentru realizarea dorintelor noastre.

Practicand vizualizarea dorintelor, activeaza-ti emotiile la maxim. Scopul este atins! Dorinta s-a materializat! Bucura-te, canta, danseaza, savureaza! Traieste toata gama de emotii!

Daca scopul este unul material – atinge-l in filmuletul tau imaginar. Daca el trebuie mirosit – fa asta. Priveste-l de aproape daca este posibil. Gusta-l in imaginatia ta.

Porneste si sunetul, fa-l sa fie cat mai aproape de realitate.

Regula №6 «Repetarea – mama cunostintelor»

Sa practici de cateva ori vizualizarea – nu este cea mai buna metoda de-ati indeplini dorinta. Vizualizarea dorintei este un obicei bun, care trebuie sa-l practici permanent. Orice actiune pe care o faci de la 21 la 40 de ori se transforma automat intr-un obicei.

Vrei sa-ti indeplinesti visul – fa din vizualizarea dorintei tale un obicei. Pentru asta ruleaza filmuletul imaginar cel putin de doua ori pe zi. Iar cel mai bine este dimineata – atunci cand avem multa forta, energie si emotii.

Seara cand suntem obositi nu mai avem aceeasi putere, insa inainte de somn subconstientul nostru se deschide la maxim si putem sa derulam fara prea mult efort filmuletul imaginar.

Regula № 7 «Ancora – indiciu»

Pentru a porni rapid procesul de vizualizare, creaza o ancora-indiciu pentru constientul tau. Fixeaza un cadru din filmul tau. Unul luminos si memorabil. Poti sa ii dai si un titlu. in orice moment vizualizeaza acest cadru. El, respectiv, va activa automat intreg procesul de vizualizare a filmului.

tine minte: vizualizarea dorintelor este doar un pas din tehnica pentru indeplinirea dorintelor.

Sursa: https://dozadesucces.ro

Va multumesc,

Psiholog Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.