Scala de orientare emotionala – scala sentimentelor si a emotiilor noastre

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Scala de orientare emotionala – scala sentimentelor si a emotiilor noastre

Loading

1

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat de la Abraham-Hicks este reprezentat de “Scala de orientare emoțională”.

Asa cum este explicata in cartea “Cere si ti se va da. Invata sa manifesti Legea Atractiei”, scara de orientare emotionala este o scala a sentimentelor si a emotiilor noastre, alcatuita in ordine, de la sentimentele cu cea mai mica vibratie pana la sentimentele cu cel mai mare nivel vibrational.

Dupa cum explica Abraham, pentru a ne ridica nivelul vibrational, este mult mai usor sa calatorim de la o emotie la cealalta, in loc sa incercam sa sarim direct in partea te sus. De exemplu, in cazul in care te simti cuprins de pesimism, este mult mai usor sa atingi vibratia plictiselii, decat sa incerci sa atingi vibratia bucuriei. Din plictiseala vei putea ajunge la recunostinta si de acolo la entuziasm, de exemplu.

Jos se afla scala de orientare emotionala Abraham-Hicks.

Foloseste aceasta scala pentru a identifica unde te afli din punct de vedere emotional. Rezonezi  la o vibratie inalta si prin urmare simti bucurie si libertate sau te afli un pic mai jos? Emotiile te vor ajuta intotdeauna sa afli ce energie proiectezi in lumea exterioara.

1.Fericire / Apreciere / Libertate / Dragoste

2. Pasiune

3. Entuziasm / Bucurie

4. Asteptari pozitive / Credinta

5. Optimism

6. Speranta

7. Multumire

8. Plictiseala

9. Pesimism

10. Frustrare / Iritare / Nerabdare

11. Coplesire

12. Dezamagire

13. Indoiala

14. Ingrijorare

15. Remuscare

16. Descurajare

17. Furie

18. Razbunare

19. Ura

20. Gelozie

21. Insecuritate / Vinovatie / Nevrednicie

22. Frica / Depresie / Disperare / Neputinta

Sper ca vei descoperi aceasta scala emotionala utila in a te ajuta sa afli nivelul vibrational la care te afli in acest moment si, de asemenea, in procesul de ridicare a nivelului vibrational intr-un mod treptat si confortabil. Din nou, este mult mai usor sa incerci sa-ti ridici nivelul vibrational pas cu pas decat sa incerci sa ajungi in partea de sus imediat.

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×