Semnele prin care iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Semnele prin care iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche

Loading

Sufletul pereche nu este intalnit intotdeauna in persoana partenerului de viata, ci poate fi intalnit in una dintre persoanele apropiate tie. Sunt anumite semne prin care iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche.

In multe situatii, partenerii de viata se intalnesc atunci cand exista o datorie karmica intre ei, iar intalnirea celor doi are ca scop plata datoriei, provenita dintr-o viata anterioara, a unuia dintre parteneri fata de celalalt. Asta insa nu inseamna ca ei sunt suflete pereche.

Iata care sunt semnele care iti dau de inteles ca ti-ai intalnit sufletul pereche:

Sufletele pereche sunt loiale si sincere unul fata de celalalt

Loialitatea si sinceritatea este foarte importanta in relatiile interumane, iar un suflet pereche are aceasta calitate de a fi mereu sincer fata de tine. El este mereu langa tine, acordandu-ti suportul sau atunci cand ai nevoie.

Sufletul pereche iti ofera ajutor neconditionat

Un suflet pereche iti va oferi ajutor neconditionat, fara ca sa astepte ceva in schimb, o va face in mod altruist, chiar daca va sti ca tu nu-l vei putea rasplati niciodata.

Sufletul pereche va impartasi aceleasi principii si valori morale ca ale tale

Principiile si valorile morale sunt greu de schimbat, uneori aproape imposibil, iar daca le intalnesti la unul dintre apropiatii tai, alaturi de celelalte valori, acesta poate fi sufletul tau pereche.

Sufletul pereche va scoate ce este mai bun din tine

Cand ai langa tine sufletul pereche, acesta te va inspira si te va face sa dai tot ce e mai bun din tine, alaturi de sufletul pereche vei deveni cea mai buna versiune a ta. In acelasi timp poate juca un rol important in indeplinirea celui mai mare vis al tau.

Comunicarea cu sufletul pereche este usoara si relaxanta

Cand te afli in compania sufletului pereche, devii foarte deschis, comunicativ si extrem de relaxat. Practic prezenta sa iti da siguranta, stabilitate si iti confera o stare de relaxare, te simti in siguranta, protejat si iubit.

Daca ai intalnit toate aceste valori intr-o persoana apropiata tie, poate insemna ca aceasta este sufletul tau pereche, indiferent de tipul de relatie care exista intre voi.

Sursa:almanahonline

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.