Sufletul pereche te cheama

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Sufletul pereche te cheama

Loading

Succesul tau in dragoste, in gasirea sufletului pereche va fi direct proportional cu capacitatea ta de a intelege clar cum si de ce apar in viata noastra dragostea, romantismul si sufletele pereche – cat si cum poti sa atragi acea persoana speciala in propriul camp fizic al realitatii. Vei vedea cum mintea ta trece din universul electric in cel magnetic.

Mintea si trupul contin totalitatea cunostintelor de care vei avea vreodata nevoie sau pe care le vei folosi, pentru ca visele tale cele mai nebunesti sa devina realitate. Pe masura ce vei intelege functionarea la nivelul mintii a mecanicii atractiei si respingerii si a motivelor pentru care acestea actioneaza, vei incepe sa te cunosti, sa te implinesti si sa obtii autocontrolul – intr-un mod pe care nici nu l-ai visat vreodata.

Intregul univers functioneaza doar cu doua principii active si reale: reflectia si absorbtia. Tu actionezi atat pe plan cosmic, cat si pe cel terestru si vei reflecta sau absorbi tot ceea ce intalnesti in viata. Noi suntem unul pentru celalalt particule sau oglinzi vii.

Cei mai multi dintre noi suntem reflectori ai experientelor noastre. Asta inseamna ca vin spre noi tot felul de informatii si noi doar le reflectam. Pentru a stapani orice informatie, astfel incat sa nu fie nevoie sa zici ca apartine altuia, tot ceea ce trebuie sa faci este sa o absorbi si sa ti-o insusesti pe deplin. Cand enunti apoi adevarul tau, decoperit recent, nu este necesar sa sustii sus si tare ca-ti apartine. Lumina acestei cunoasteri straluceste in corpul tau.

Asa cum subliniaza Deepak Chopra in numeroasele sale discursuri stiintifice, mintea este trup si trupul este minte. Nu putem sa le separam pe cele doua, oricat de mult ne am stradui. Gandurile tale creeaza actiunile – si actiunile, sau non- actiunile, creeaza o copie exacta, denumita corpul tau fizic uman.

Tu esti ceea ce gandesti!

In acelasi mod, sufletul tau pereche, cel care te cauta, te asteapta si te doreste foarte mult este ceea ce el/ea gandeste. Unica legatura sau relatie intre tine su sufletul tau pereche este mintea. Intrucat mintea ta este trupul tau si mintea sufletului tau pereche este trupul lui/ei, trupurile voastre sunt deja implacabil legate.

Este absolut sigur ca infatisarea sa reala sau posibilitatea de a-l vedea este ascunsa de spatiu sau timp. Atfel, dintr-o perspectiva multidimensionala, se poate spune ca este o chestiune de timp. In cazul in care unul dintre voi, sau preferabil amandoi, va concentrati mental ferm – si trupul vostru are sentimentul puternic al unei intalniri fericite si al unei uniri in plan fizic – aceasta va deveni, in cele din urma, o realitate tridimensionala pentru amandoi. In spirit, cei care se aseamana se atrag!

Sufletul pereche este, in mare masura, oglinda ta. Astfel, el/ea simte la fel de profund ca si tine faptul ca sunteti despartiti in plan fizic, in loc sa fiti fericiti impreuna.

In cazul in care te gandesti ce minunat ar fi sa te afli in compania unui suflet pereche, sa stii ca un suflet pereche aflat la nivelul tau de gandire, simtire si actiune se gandeste probabil cat de bine ar fi sa fie cu tine.

Este binecunoscut in cercurile esoterice, ca orice pe care te concentrezi in mod constant, va deveni, in cele din urma, realitatea ta.

Russ Michael – Sufletul pereche te cheama, Editura For You

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.