Top 10 citate despre Inteligenta Emotionala care-ti vor da de gandit

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Top 10 citate despre Inteligenta Emotionala care-ti vor da de gandit

Loading

  1. „Indiferent cat am fi de destepti, daca ii indepartam pe ceilalti printr-un comportament agresiv, daca suntem neatenti la felul in care ne prezentam si nu avem suficienta rezistenta la stres, nimeni nu va sta in preajma noastra pentru a vedea ce IQ ridicat avem.”

Steven J. Stein si Howard E. Book

  1. In mod traditional, puterea creierului este data de IQ, insa cu cat lumea devine mai complexa, inteligenta emotionala trece pe primul plan.”

Daniel Goleman

  1. „Cei care sunt sclavii impulsurilor – asadar, cei lipsiti de autocontrol au mult de suferit din punct de vedere moral. Capacitatea de a controla impulsurile sta la baza vointei si caracterului. In mod similar, radacina altruismului se gaseste in empatie, in capacitatea de a citi emotiile celorlalti. Si daca exista doua atitudini morale de care timpurile noastre ar avea nevoie, ele sunt cu siguranta autoinfranarea si compasiunea.”

Daniel Goleman

  1. „A sti o gramada de lucruri nu este acelasi lucru cu a fi inteligent; inteligenta nu este doar informatie ci de asemenea, judecata, modul in care informatia este coordonata si utilizata.”

Carl Sagan

  1. „Viata de familie este prima scoala a emotiilor.”

Daniel Goleman

  1. „Inteligenta trebuie sa dea viata actiunii; fara ea actiunea e zadarnica. Dar fara actiune, ce stearpa e inteligenta!”

Martin Dugard

  1. „Sub puterea emotiilor, oamenii pot realiza cele mai eroice (la fel ca si cele mai barbare) acte. Intr-un grad mai inalt, chiar si civilizatia insasi poate fi definita ca o canalizare inteligenta a emotiilor umane.”

Jim Rohn

  1. ,,Nu-i judeca pe altii pana cand nu te pui in pielea lor.’’

Hillel

  1. Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte ei cu tine.”

Daniel Goleman

  1. „Invatatura iti da lumina dar nu te inalti decat prin caracter.”

Ov. Denusianu

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

Andrei spune:

Limitele limbajului meu, reprezinta limitele lumii mele.

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×