Tu esti creatorul propriei realitati, folosind cele trei instrumente de creatie: gand, cuvant si actiune

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Tu esti creatorul propriei realitati, folosind cele trei instrumente de creatie: gand, cuvant si actiune

Loading

 1200x625-00-90

 1.Suntem cu totii Unul.  Toate lucrurile sunt un lucru. Exista doar un singur lucru, si toate lucrurile sunt parte a acestui singur lucru care este. Aceasta inseamna ca esti divin. Tu nu esti corpul tau, nu esti mintea ta, si tu nu esti sufletul. Tu esti o combinatie unica de toate trei, care cuprinde totalitatea a ceea ce esti tu. Esti o individualizare a Divinitatii, o expresie a lui Dumnezeu pe Pamant.

2. Este de ajuns. Nu este necesar de a concura, de a te lupta pentru resurse. Tot ce ai de facut este sa le folosesti.

3. Nu e nimic ce trebuie sa faci. Adica fa ceea ce Simti sa faci, niciodata nu sunt impuse cerinte, conditii. Dumnezeu nu vrea nimic, nu are nevoie de nimic, nu cere nimic, nu comanda nimic.

4. Dumnezeu vorbeste cu toata lumea, tot timpul! Intrebarea nu este Cui ii vorbeste Dumnezeu? Intrebarea este Cine il asculta?

 5. Exista trei principii de baza ale vietii: functionalitate, adaptabilitate si sustenabilitate.

6. Nu exista nici un lucru cum ar fi bine si rau, este numai ceea ce functioneaza si ceea ce nu fuctioneaza, avand in vedere ceea ce intentionam sa facem.

 7. In sens spiritual nu exista victime si nici raufacatori in lume, desi in sensul uman se pare ca exista cu siguranta. Cu toate acestea, pentru ca voi sunteti Divinul, nimic nu se poate intampla impotriva vointei tale.

8. Nimeni nu face nimic nepotrivit, dat fiind modelul lui despre Lume.

9. Nu exista nici un loc numit iad, si nici o sanda vesnica nu exista.

10. Moartea nu exista! Ceea ce numim ”moarte” este pur si simplu un proces  de re–identificare.

11. Nu exista nici un astfel de lucru ca spatiu si timp, exista doar aici si acum!

12. Iubirea este tot ceea ce exista!

13. Tu esti creatorul propriei realitati, folosind cele trei instrumente de creatie: gand, cuvant si actiune.

14. Viata ta nu are nimic de-a face cu tine. Este vorba despre toti cei a caror viata o atingi, si cum o atingi.

15. Scopul vietii tale este de a te recrea din nou in urmatoarea grandioasa versiune a celei mai mare viziuni pe care au avut-o vreodata despre cine esti.

16. In momentul in care declari ceva, opusul acestuia va intra in spatiul tau. Aceasta este legea contrastelor, care creeaza un camp contextual in care ceea ce doresti sa exprimi poate fie xperimentat.

17. Nu exista adevar absolut. Tot adevarul este subiectiv. In acest cadru, exista cinci niveluri de a afirma adevarul: Spune adevarul tau tie insuti despre tine insuti; Spune adevarul tau tie insuti despre un altul; Spune altcuiva adevarul tau despre tine; Spune altcuiva adevarul tau despre un altul; Spune adevarul tau despre tot la toata lumea.

18. Rasa umana traieste intr-un set precis de iluzii. Cele zece Iluzii ale oamenilor sunt: necesitate exista, esec exista, separare exista, insuficienta exista, cerinte exista, judecata exista, condamnare exista, conditionare exista, superioritate exista, ignoranta exista. Aceste iluzii au menirea de a servi omenirea, dar ea trebuie sa invete cum sa le foloseasca.

19. Cele trei concepte de baza ale Trairii Holistice a vietii sunt: Onestitate, Constienta si Responsabilitate. Traieste conform acestor percepte si mania pe tine insuti va disparea din viata ta.

20. Viata functioneaza in paradigma: A FI –  A Face –  A Avea. Cei mai multi oameni cred ca ea functioneaza invers, imaginandu-si ca in primul rand trebuie sa ”aiba” lucruri, in scopul de a” face ” lucruri, astfel, sa ajunga sa ”fie” ceea ce ei doresc sa fie. Inversarea acestui proces este cel mai rapid mod de a experimenta maiestria in viata.

21. Exista trei niveluri de constientizare: 1 .speranta; 2. credinta; 3. cunoasterea. Maestria spirituala se refera la a trai de pe al treilea nivel.

22. Exista cinci idei eronate despre Dumnezeu care creeaza criza, violenta, ucidere si razboi.

In primul rand, ideea ca Dumnezeu are nevoie de ceva.

In al doilea rand, ideea ca Dumnezeu poate sa nu obtina ceea ce are nevoie.

In al treilea rand, ideea ca Dumnezeu te-a despartit de El pentru ca nu I-ai dat ceea ce are nevoie.

In al patrulea rand, ideea ca Dumnezeu inca mai are nevoie asa de tare de ceea ce vrea de la tine, incat iti cere acum, de pe pozitia ta separata, sa Ii dai.

In al cincilea rand, ideea ca Dumnezeu te va distruge daca nu indeplinesti cerintele Sale.

23. Exista, de asemenea, cinci erori despre viata care creeaza criza, violenta, ucidere si razboi.

In primul rand, ideea ca fiintele umane sunt separate unele de altele.

In al doilea rand, ideea ca nu este suficient din ceea ce fiintele umane au nevoie ca sa fie fericite.

In al treilea rand, ideea ca, in scopul de a obtine lucrurile din care nu exista suficient, fiintele umane trebuie sa concureze unele cu altele.

In al patrulea rand, ideea ca unele fiinte umane sunt mai bune decat alte fiinte umane.

In al cincilea rand, ideea ca este adecvat pentru fiintele umane ca pentru a rezolva diferentele grave create intre ele, trebuie sa se ucida reciproc.

24. Crezi ca esti terorizat de catre alte persoane, dar in realitate nu esti terorizat decat deconvingerile tale.

Experienta voastra despre voi si lumea voastra se va schimba dramatic daca adoptati, colectiv, cei cinci pasi pentru Pace:

a) Permite-ti sa recunosti faptul ca unele dintre vechile tale credinte despre Dumnezeu si despre viata nu mai functioneaza.

b) Exploreaza posibilitatea ca exista ceva ce nu intelegi pe deplin despre Dumnezeu si despre viata, si ca aceasta intelegere ar putea schimba totul.

c) Anunta ca esti deschis pentru noi intelegeri despre Dumnezeu si viata, intelegeri care ar putea produce un nou mod de viata pe aceasta planeta.

d) Cu mult curaj examineaza aceste noi intelegeri si, in cazul in care se aliniaza cu adevarul tau interior si cunoasterea interioara, include-le in sistemul tau de credinte.

e) Exprima-ti viata ca o demonstratie a celor mai mari convingeri ale tale, mai degraba decat ca o negare a lor.

 25. Sa fie o singura Evanghelie pentru toti oamenii de pe Pamant: “Suntem cu Totii Unul. Calea noastra nu este o cale mai buna, ci este doar una diferita.”

Cele o mie de cuvinte de mai sus, insusite si puse in practica, ar putea schimba lumea intr-o singura generatie.

Sursa: https://www.academia.edu/14131989/Cele_25_de_Mesaje

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×