Universul iti va implini toate dorintele, tu doar trebuie sa ceri!

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Universul iti va implini toate dorintele, tu doar trebuie sa ceri!

Loading

000000.3

Te-ai gandit vreodata ca toate dorintele noastre se realizeaza? 

Da, da, TOATE dorintele noastre se realizeaza. Altceva este faptul ca multi dintre noi isi formuleaza gresit dorintele sau in general nu isi doresc nimic.

Inteleg ca prima ta reactie la aceasta declaratie este sa ma contrazici. Nu este adevarat, nu m-am gandit niciodata la un accident rutier, la vreo boala si nici nu-mi imaginam ca voi avea asemenea probleme. Intotdeauna am visat la fericire, sanatate si prosperitate…

Vrem noi sau nu, insa in aceasta lume totul este viu. Vii sunt si gandurile noastre. Universul receptioneaza gandurile noastre ca pe niste impulsuri de energie si le realizeaza cu strictete. Universul ne indeplineste dorintele, iar noi „il hranim” cu iubire. Este un schimb care se efectueaza cu rigurozitate, iar daca o veriga se rupe si ce-a dea doua are de suferit.

Universul nu intelege cuvintele da sau nu sau pe cele abia deslusite. Pentru el nu exista notiuni emotionale precum pozitiv sau negativ, frica sau bucurie. Totul depinde de cantitatea de energie pe care o investim in gandurile noastre.

Ce trebuie sa faci ca sa iti schimbi viata spre bine?

Se intampla uneori ca ne-am gandit la ceva si in acelasi timp ne-am speriat. Frica a fost atat de puternica incat a creat un impuls puternic de energie si, indiferent ce gandul a fulgerat in creierul tau, Universul l-a inteles ca pe o sarcina pe care este obligat sa o indeplineasca.

Analizeaza modul in care gandesti. De exemplu, dese ori gandesti asa…

 Acum sunt vremuri grele, e greu sa iti gasesti un job bun, sa iti cumperi o casa si in general sa iti cumperi ceva”.

Iar plangerile pentru viata nefericita incep sa curga, ne certam sotii, sotiile si totul in jur este rau si nimic nu este asa cum ne dorim.

Universul iti va oferi ceea ce ai comandat, si anume – „vremuri grele”, „probleme cu jobul”, „nu poti cumpara o casa”, si iti va aduce mai aproape „rudele si sotii care fac totul prost” si iti va oferi acea „viata nefericita” asa cum ai gandit-o tu. Tu esti scenaristul vietii tale!

Ce trebuie sa faci ca sa iti schimbi viata spre bine?

Schimbarile in viata noastra sunt impiedicate de cuvantul „daca”, care traieste in trecutul, prezentul nostru si pe care il caram dupa noi si in viitor.

OPRESTE-TE!

Imagineaza-ti ca acest „daca” nu a fost niciodata in viata ta.

Raspunde sincer la aceste intrebari: Ce iti doresti cu adevarat? Ce iti aduce fericire si armonie? Daca ai fi avut o bagheta magica, ce ai fi facut?

Imagineaza-ti un viitor luminos: La ce visezi: Ce ai vrea sa obtii peste un an?

Si tine minte ca Universul iti indeplineste dorintele in schimbul iubirii pe care o porti in suflet. Cu cat mai multa iubire ai in tine, cu atat mai repede se indeplineste ceea la ce te gandesti.

Iar acum permite-ti sa visezi.

Imagineaza-ti va toate dorintele tale S-AU INDEPLINIT. Multumeste-i destinului pentru ceea ce esti.

Multumeste-i Universului care iti indeplineste dorintele si multumeste-i lui Dumnezeu pentru ca a creat o lume magica. Multumeste-i mamei si tatei pentru ca ti-au dat viata si multumeste-ti tie pentru ca te-ai nascut si existi.

Invata sa gandesti pozitiv

Ia exemplu de la specialistii in marketing care de la inceput au un scenariu pozitiv pentru dezvoltarea companiei.

Daca in acest plan crede intreaga companie, atunci succesul acestuia este garantat!

Si asta FUNCTIONEAZA!

Imagineaza-ti o viata noua, in care nu exista tristete si greutati.

Tine minte ca esti un magician si ca totul depinde de starea ta de spirit.

Esti responsabil pentru destinul tau si ai destule forte ca sa iti schimbi viata intr-o directie mai buna.

Sursa: dozadesucces

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×